Published On: Soare, Feb 24th, 2013

Raed Arafat – vizita oficiala la Braila

Share This
Tags

* Miercuri,  27 februarie, presedintele CJ Braila va primi vizita subsecretarului de stat in Ministerul Sanatatii *

In cadrul unei conferinte de presa, presedintele CJ, Gheorghe Bunea Stancu a anuntat faptul ca in data de 27 februarie la Braila va veni unul din reprezentantii Ministerului Sanatatii, Raed Arafat.

“Vom discuta problemele de implicare a ministerului in efortul financiar pe care Braila il face in modernizarea spitalului si suntem pe drumul nu bun, ci foarte bun in ceea ce priveste cadrele medicale. De ieri au inceput lucrarile la sectiile de Pediatrie si Cardiologie, au fost ceva probleme cu niste stejari care nu puteau fi taiati fara aprobari de la Mediu. Pentru ATI asteptam bugetul, sa-l dotam cu tot ce inseamna dorinta medicilor de-acolo, suntem intr-o zona a normalitatii”, a declarat Gheorghe Bunea Stancu.

Pentru luna martie este stabilita si vizita unei delegatii de medici americani oftalmologi specializati in operatiile de glaucom.

“In urma vizitei in America a medicului sef de sectie, Alina Neacsu ne intorc vizita. S-ar putea sa creem cu New York-ul unde este centrul graucomului mondial, o relatie permanenta si sa mai trimitem si alti medici la specializare”, a mai spus Gheorghe Bunea Stancu.

Primele sase sali de operatie ale Spitalului Judetean de Urgenta Braila vor fi gata pana pe 30 mai.

Comentarii

comentariu

About the Author

-