Published On: mar, Feb 26th, 2013

Proiectul imobiliar de pe strada Transilvaniei a fost lasat balta

Share This
Tags

* Municipalitatea este legata de maini si de picioare in ceea ce priveste realizarea unui complex de blocuri ce trebuia sa fie ridicat pe terenul fostei cantine a uzinii “Laminorul” *

De ani buni, destul de multe proiecte imobiliare de mai mica anvergura ar fi putut avea succes. Insa acest lucru nu poate fi vazut cu ochii, pentru ca unii investitori, care s-au batut cu pumnul in piept ca vor face si vor drege, nu si-au onorat promisiunile facute.

Un astfel de caz este cel al investitorului Gheorghe Iaciu, unul dintre patronii de la complexul “Doraly Mall”. Acesta a mai investit in Braila, fiind vorba de apartamentele ridicate pe strada Plevna, intre strazile Mihai Eminescu si Gen E. Grigorescu.

Gh. Iaciu a cumparat terenul unde a functionat fosta cantina a uzinii brailene “Laminorul”, ca urmare a nenumaratelor actiuni de revendicare, cu intentia de a ridica alte apartamente pe care sa le vanda brailenilor. Cu toate ca in urma cu 6-7 ani investitorul a solicitat Primariei Braila eliberarea unei autorizatii pentru construirea unui bloc pe strada Transilvaniei, iata ca acum groapa zace in acelasi stadiu. Asta pentru ca investitorul nu a mai avut fonduri pentru a continua lucrarile si pe terenul de pe strada Transilvaniei.

“Terenul le apartine, asa ca nu au cum sa spuna ca suntem impotriva lor. Acest investitor a construit si pe strada Plevna niste apartamente, frumoase de altfel. El a tot sperat, prin anii 2005-2006, ca vanzand aceste locuinte la preturi mari, pentru ca sunt spatioase si amplasate intr-o zona buna, va reusi sa construiasca blocul de pe strada Transilvaniei. Numai ca apartamentele nu s-au vandut pentru ca preturile erau destul de mari, comparativ cu veniturile brailenilor. Automat nu s-au mai putut demara lucrarile pe strada Transilvaniei, aici reusindu-se doar turnarea unui strat de beton peste groapa respectiva. Altceva nimic nu s-a mai facut”, ne-a decloarat primarul Aurel Simionescu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-