Published On: Soare, Feb 17th, 2013

Prinsi transportand materiale feroase fara documente

Share This
Tags

La data de 15 februarie, in jurul orei 11:00, politistii din cadrul Postului de Politie Comunal Surdila Gaiseanca, In timp ce Isi exercitau serviciul pe raza de competenta, au oprit In trafic o autoutilitara condusa de un tanar in varsta de 22 ani, din comuna Tamboesti, judetul Vrancea, care transporta material lemnos.

Intrucât acesta nu detinea niciun document legal pentru Incarcatura, politistii  au ridicat In vederea confiscarii cantitatea de 120 kg deseuri feroase si l-au sanctionat pe cel In cauza cu amenda In valoare de 1.000 de lei.

In aceeasi zi, politisti din cadrul Politiei orasului Insuratei au actionat pe raza de competenta, pentru prevenirea si combaterea faptelor de Incalcare a normelor privind comertul.

Cu aceasta ocazie, au fost depistati, pe DE 584, Intre localitatile Viziru si Insuratei, doi barbati in varsta de 46 si 59 de ani, ambii din orasul Insuratei, care transportau cu atelajele hipo deseuri din fier, fara a detine documente de provenienta.

Cei doi au fost sanctionati contraventional si cantitatea de 330 kg materiale feroase a fost ridicata In vederea confiscarii.

Comentarii

comentariu

About the Author

-