Published On: lun, Feb 18th, 2013

Prinsi la furat

Share This
Tags

* In acest weekend, politistii au depistat mai multi braileni in timp ce furau din mai multe locuinte *

Duminica seara, la orele 20:00, politisti din cadrul Politiei Municipiului, in timp ce executau serviciul de patrulare in zona de competenta, au depistat trei tineri  cu varste cuprinse intre 20 si 23 de ani, care au patruns, prin escaladarea gardului, in incinta unui imobil, situat pe Calea Galati, si au sustras 13 usi din lemn, de diferite dimensiuni.

Cei trei au fost condusi la sediul Politiei Municipiului, unde li s-a intocmit dosar penal pentru savârsirea infractiunii de furt calificat.

Ieri, la ora 21:45, politisti si jandarmi, in timp ce executau serviciul de patrulare, au depistat doi barbati in varsta de 46 si 47 de ani, ambii din municipiu, care au patruns, prin efractie, intr-o boxa situata la subsolul unui bloc de pe Aleea Ipotesti si au sustras un capac pentru stup de albine.

Politistii au recuperat bunul si l-au restituit partii pagubite.

Autorii au fost condusi la sediul Politiei Municipiului, in vederea continuarii cercetarilor pentru comiterea infractiunii de furt calificat.

In dimineata zilei de 17 februarie, in jurul orei 8:15, un barbat in varsta de 63 ani, din orasul Faurei, s-a prezentat la sediul Politiei orasului si a sesizat, prin plângere, faptul ca, in ziua de 16 februarie 2013, in jurul orelor 15:00, un minor de 16 ani, din acelasi oras, i-a sustras din curtea locuintei 8 gaini si circa 30 kg de porumb boabe.

Dupa primirea sesizarii, politistii au stabilit ca cele sesizate se confirma, minorul reclamat valorificând pasarile si porumbul la diferite persoane de pe raza orasului Faurei. Cercetarile continua pentru recuperarea prejudiciului.

Politistii au mai stabilit ca acesta este si autorul unui furt savârsit la data de 21 noiembrie 2012, când a patruns, prin efractie, in imobilul unui localnic si a sustras cantitatea de 15 litri de visinata, in valoare de 200 de lei.

Fata de el a fost intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de furt calificat.

Comentarii

comentariu

About the Author

-