Published On: joi, Feb 14th, 2013

Prins cu cutitul in Tribunal, Justitiabil cu arma alba asupra sa

Share This
Tags

* In ajunul Zilei Indragostitilor, jandarmii braileini au gasit un cutit asupra unui barbat, care venise la procesul de divort *

Miercuri, 13 februarie, In jurul orelor 10.00, jandarmii aflati in dispozitivul de paza si protectie de la Tribunalul Braila, au depistat un barbat care avea asupra sa un cutit.

La solicitarea jandarmilor, aflati la poarta de acces si detectare metale, persoana In cauza, Grigore D., In varsta de 58 ani, domiciliat in judetul Buzau, a prezentat diferite obiecte metalice pe care le avea asupra sa, neprezentand insa si cutitul respectiv.

“Ca urmare a ascunderii armei albe pe care o avea asupra sa, jandarmii i-au efectuat barbatului un control corporal preventiv, in urma caruia au gasit obiectul in lungime de 20 cm. Persoanei depistate In astfel de conditii, i-au fost Intocmite actele de constatare sub aspectul savarsirii infractiunii de port ilegal de arma alba, cutitul fiind ridicat in vederea continuarii cercetarilor”, a precizat plutonier Sorin Neftode, purtator de cuvant al IJJ Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-