Published On: lun, Feb 18th, 2013

Prins cu… suporturi optice in “papornita”

Share This
Tags

* In ultima zi a week-end-ul trecut, o patrula de jandarmi a “luat pe sus” un barbat in Oborul de animale * Braileanul avea de gand sa vanda 34 de suporturi optice, insa “combinatia” i-a esuat *

Duminica, 18 februarie, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Braila au executat o actiune de prevenire si combatere a faptelor antisociale, din zona Targului de animale si cereale al municipiului Braila.

Pe timpul acestei misiuni, jandarmii braileni au aplicat sapte sanctiuni contraventionale pentru incalcarea prevederilor Legii nr. 12/1990 republicata, privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, si au constatat o infractiune. “In jurul orelor 9.30, o patrula a Jandarmeriei brailene l-a depistat pe Nicu M., din Braila, in timp ce comercializa suporturi optice inscriptionate cu fonograme si videograme, fara  a avea marcaje holografice. In momentul depistarii, barbatul avea asupra sa 34 de astfel de suporturi optice, care au fost ridicate in vederea continuarii verificarilor. Persoanei in cauza i-au fost intocmite actele de constatare sub aspectul savârsirii faptelor prevazute si pedepsite de Legea nr. 8 din 14 martie 1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe”, a precizat plutonier Sorin Neftode, purtator de cuvant la IJJ Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-