Published On: mar, Feb 19th, 2013

Prada de razboi

Share This
Tags

* Oganizatiile judetene PDL se uita neputincioase catre lupta care se duce la centru, culmea, intre liderii lor

Traditia luptei din interiorul partidului se pastreaza si in acest an. Democrat – liberalii s-au vazut dintr-o data despartiti in doua tabere, sustinatorii Elenei Udrea si cei ai lui Vasile Blaga. Cum miza e mare iar controversele in jurul acestui subiect se dezvolta pe zi ce trece, organizatiile judetene s-au trezit a fi prada de razboi intre cei doi giganti.

“De cateva zile pe toate canalele media se dezbate un singur subiect Blaga sau Udrea. Suficient de multi membrii PDL din tara au inceput sa se lanseze in actiuni partizanale cand spre unul cand spre altul din candidati, totusi cred ca cel mai bine ar fi sa ne abtinem din toate aceste indemnuri si asta nu pentru ca nu am vrea sa sustinem candidatii si chiar e normal ca intr o campanie interna intr-un partid sa existe sustinatori si pentru unul si pentru altul”, a declarat consilierul judetean PDL, Silviu Radu pe pagina personala de Facebook.

* Cine va reusi revitalizarea PDL?

Un singur lider va reusi mobilizarea intregului partid, dupa modelul presedintelui Traian Basescu, sau ideea de omogenizare a filialelor judetene va contribui la atingerea procentului mult visat.

“Tot partidul fierbe pentru o miza si anume revitalizarea partidului care sa devina un partid organizat si sa reuseasca in aceasta perioada de opozitie, indiferent cat va fi ea, sa se organizeze corect .Cred ca cel mai bine ar fi ca sa reuseasca taberele, sa nu se mai infrunte pe televizoare, sa isi depuna din fiecare organizatie cate o candidatura, pentru ca acest partid are oameni pregatiti in fiecare filiala. Dragi colegi cum ar fi ca sa nu mai asistam la aceste certuri si sa avem 46 de candidati la presedentia partidului? Ce subiect de cearta o sa mai aveti? Cum sa mai spuneti atunci ca unii sunt mai buni decat altii, cand noi cei din teritoriu ducem greul. Cred ca trebuie sa intelegeti odata pentru totdeauna ca filialele din teritoriu se uita catre ce se intampla acum pe media si se intreaba : EI OARE SE GANDESC LA NOI?”, a adaugat Silviu Radu.

O concurenta menita sa demonstreze spiritul democratic din PDL s-a transformat intr-o lupta apriga, in urma careia cel mai probabil, organizatiile judetene sunt cele care vor avea de suferit.

Comentarii

comentariu

About the Author

-