Published On: lun, Feb 18th, 2013

Politia iese in strada. Actiuni preventive in municipiu si judet

Share This
Tags

* In week-end-ul trecut oamenii legii au iesit in strada * Nu e vorba de vreun protest sau greva, ci ei au “impartit la greu” amenzi cetatenilor braileni pentru nerespectarea legislatiei *

Duminica, 17 februarie, intre orele 16.00 – 20.00, politisti din cadrul Politiei orasului Faurei si Sectiei 3 de Politie Rurala Faurei au efectuat o actiune pe linia prevenirii si combaterii faptelor antisociale, pedepsite de Legea nr. 61/1991, a celor comise cu violenta, precum si a incalcarii normelor de circulatie pe drumurile publice. Astfel, au fost legitimate un numar de 6 persoane, oprite si verificate 25 de autovehicule si aplicate 8 sanctiuni contraventionale, in valoare de 3.025 de lei.

“In zilele de 16 si 17 februarie, politisti din cadrul Sectiei 4 de Politie Rurala Ianca, in colaborare cu jandarmi de la Inspectoratul de Jandarmi Judetean Braila, au actionat in târgurile organizate pe raza localitatilor Gradistea si sutesti, cu scopul prevenirii faptelor antisociale. Cu aceasta ocazie, oamenii legii au legitimat 4 persoane si au aplicat 3 amenzi contraventinale, in valoare de 150 de lei. In noaptea de 16 spre 17 februarie, intre orele 23.00 – 3.00, politisti de la Politia orasului Ianca si Sectia 4 de Politie Rurala Ianca, impreuna cu jandarmi, au desfasurat activitati preventive in incinta si in apropierea discotecilor din orasul Ianca si din localitatile arondate acestuia. Efectivele participante au legitimat 23 de persoane, dintre care 6 au fost perchezitionate corporal sumar, verificate in trafic 12 autoturisme, controlate 4 societati comerciale si aplicate 9 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 2.950 de lei”, a declarat Jenel }ogor, purtator de cuvant al IPJ Braila.

O alta interventie pe care au avut-o fortele de ordine brailene a fost cea de duminica, realizata in intervalul orar 8.00 – 11.00. In acest sens, politisti din cadrul Birourilor de Investigatii Criminale, Proximitate si Ordine Publica au actionat in oborul de cereale si pietele de pe raza municipiului, in vederea combaterii comertului ilicit, ocazie cu care au fost legitimate 69 de persoane, verificate 22 de societati comerciale, 51 de persoane fizice autorizate si 11 intreprinderi individuale, fiind aplicate 15 sanctiuni contraventionale, dintre care 12, conform Legii nr. 12/1990 si 3, conform Legii nr. 61/1991, valoarea totala a acestora fiind de 3.200 de lei. Pe timpul actiunii, de la o braileanca, in varsta de 37 ani, au fost ridicate, in vederea cercetarilor, un radio-cd auto, si de la un barbat, de 58 ani, din municipiu, 3 statii de emisie-receptie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-