Published On: joi, Feb 28th, 2013

Plata populatiei este de 50 la suta catre CET. Totalul datoriilor actuale insumeaza 138 miliarde lei

Share This
Tags

In cadul unei conferinte de presa, primarul Aurel Simionescu a dezvaluit faptul ca CET-ul are de incasat de la populatie 138 miliarde lei. Furnizorul de energie termica a facut o contestatie catre Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor, raspuns care este asteptat pana pe 15 martie.

Ca solutie la aceste probleme acumulate in timp, administratia locala a propus centrale termice de cvartal. Experientele anterioare din cartierul Vidin si ANL-uri care au centrale de scara sunt demne de luat in seama.

“Singura varianta este achizitionarea unei centrale, dar sunt si persoane varstnice care refuza acest lucru pe motivul ca le este frica sa umble la ele. La aceste reactii ar fi centrala de cvartal. In total sunt intre 2.000-3.000 astfel de familii, insa problema ar fi ca nu sunt concentrate intr-un singur loc”, a precizat edilul sef.

Ecoul starilor de nemultumire ale unor locatari, au ajuns la urechile primarului prin faptul ca sunt 2-3 apartamente nedebransate intr-un bloc sau unul intr-o singura scara. Primarul Simionescu a avut o parere de rau pentru acestia pe care ii vede nevoiti sa-si achizitioneze centrale termice proprii.

Comentarii

comentariu

About the Author

-