Published On: lun, Feb 4th, 2013

Palatul Copiilor, fara autorizatie sanitara de functionare

Share This
Tags

* Desi elevii isi doresc sa participe la diverse activitati extrascolare realizate de Palatul Copiilor, starea imobilului si spatiile de clasa insuficiente ingreuneaza buna desfasurare a cursurilor *

Activitatea instructiv-educativa s-a desfasurat pe parcursul anului 2012 in cadrul a 24 cercuri cu un numar de 124 grupe de incepatori si avansati, avandu-se in vedere nivelul de pregatire al elevilor si optiunile acestora. Cei mai multi elevi au participat la cursurile de limba engleza, iar cei mai putini la cele de sah.

In decursul anului, personalul specializat s-a ocupat de buna desfasurare a activitatilor, astfel: folosirea eficienta a bazei sportive din dotare, diversitatea programului, organizarea de spectacole, recitaluri, concursuri, competitii si emisiuni, existenta parteneriatului educational cu familia, comunitatea, organizatiile guvernamentale sI non-guvernamentale in vederea responsabilizarii acestora in sustinerea si imbunatatirea  actului educational.

Pe parcursul anului trecut, au existat si o serie probleme care au ingreunat buna desfasurare a activitatilor: spatiile de clasa insuficiente, starea de incertitudine cu privire la imobilul principal, care este in litigiu, lipsa unui mobilier adecvat, fonduri insuficiente pentru desfasurarea activitatilor extrascolare.

“Unitatea noastra beneficiaza de conditii optime pentru desfasurarea unei activitati eficiente cu copiii prin prisma asigurarii unor conditii normale de convietuire în colectiv, apa curenta, încalzire cu agent termic, lumina electrica, grupuri sanitare pentru baieti si fete cât si pentru personalul didactic. Din pacate, datorita tasarii cladirii nu am primit autorizatia sanitara de functionare. A existat o preocupare constanta pentru pastrarea în conditii optime a patrimoniului unitatii, iar conducatorii cercurilor au contribuit la imbunatatirea bazei materiale prin eforturi proprii în vederea ridicarii calitatii procesului instructiv-educativ. Ne propunem ca în anul urmator sa compensam deficientele descoperite pe parcurs, printr-o implicare mai activa în problemele institutiei“, a declarat Ghita Nedelcu, directorul Palatului Copiilor si Elevilor Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-