Published On: Soare, Feb 17th, 2013

Pachete cu tigari, intrate in posesia Politei

Share This
Tags

* In ultima zi a saptamanii trecute, politistii braileni au confiscat aproximativ 350 de pachete de tigari *

Vineri, la orele 10.45, politisti din cadrul Postului de Politie Comunal Stesti, in timp ce se aflau in executarea atributiilor de serviciu, au oprit pentru control, pe o strada, din localitate, autoturismul condus de un localnic, in varsta de 49 ani.

Organele legii au verificat interiorul masinii, gasind pe podea, intr-o sacosa, 259 pachete cu tigari, cu timbru Republica Moldova. De asemenea, si sub capota, lânga motor, au depistat o punga in care se aflau 69 de pachete cu tigari, de aceeasi provenienta.

“Cel depistat nu detinea documente pentru aceste pachete cu tigari, declarând ca le-a cumparat in zona Pietei Halelor, din municipiu, de la o persoana necunoscuta, in schimbul sumei de 2.500 de lei. Politistii au confiscat 328 de pachete cu tigari si i-au intocmit barbatului dosar penal, in conformitate cu prevederile Legii nr. 86/2006”, a precizat purtatorul de cuvant al IPJ Braila.

In cazul in care barbatul reusea sa le comercializeze, la un pret de 9 lei pachetul, omul s-ar fi “pricopsit” cu suma de 2.950 lei, cu 450 lei mai mult decat valoarea pe care o declarase ca ar fi dat pe cele 328 de pachete.

Comentarii

comentariu

About the Author

-