Published On: lun, Feb 18th, 2013

Oportunitati pentru modernizarea agriculturii locale, Vouchere de cate 750 de euro pentru fermierii braileni

Share This
Tags

* Fermierii braileni sunt asteptati sa se prezente la unul dintre cele mai mari targuri agricol din tara noastra * Fiecare client, care se inregistreaza pana pe 10 martie pentru participarea la targ, va primi un voucher in valoare de 750 de euro *

Timp de 2 zile, in perioada 21 – 22 martie 2013, compania austriaca “Biso Schrattenecker”, unul dintre liderii pietei europene de echipamente agricole, organizeaza la Drajna cel mai mare Targ de masini agricole second-hand si de stoc din Romania.

Fermierii din toata tara, precum si cei din judetul Braila, sunt asteptati la Centrul pentru Competente Agricole din Drajna, judetul Calarasi, al companiei “Biso Schrattenecker”, sa faca alegerea cea mai potrivita pentru utilajele care le vor lucra pamantul in acest an. Ei au la dispozitie produse din Austria si Germania, respectiv 100 de tractoare, 35 de combine si 150 de unelte agricole (semanatoare, grape) din care pot alege. Acestea sunt atat produse de stoc, cat si masini second-hand reconditionate de specialistii din cadrul centrelor de service “Biso Schrattenecker” din Austria si Germania, astfel incat sa functioneze la parametri optimi de calitate.

Cu aceasta ocazie, fiecare client, care se inregistreaza pana in data de 10 martie pentru participarea la targ, va primi un voucher in valoare de 750 de euro. {nregistrarile se pot face la adresa secondhandabisoromania.com sau la numarul de telefon 0752.159.532.

“Prin organizarea Targului de masini agricole second-hand si de stoc din Drajna, ne-am propus sa le oferim o alternativa viabila fermierilor care-sii doresc sa aiba acces la solutii moderne de lucrare a pamantului, insa sunt nevoiti sa se incadreze intr-un buget limitat”, precizeaza Marian Martinescu, sales manager la Departamentul de Second-Hand, din cadrul companiei “Biso Schrattenecker” Romania.

Cele 6 avantaje pe care le ofera “Biso Schrattenecker” fermierilor sunt: traditie de peste 75 de ani; tehnologii inovatoare si performante la nivel mondial; service in toate locatiile “Biso Schrattenecker” din tara (Drajna, Roman, Timisoara, Adjud, Tulcea, Rosiorii de Vede, Buzau, Ostrov, Constanta); solutii financiare adaptate fiecarei nevoi; consultanta 24 din 24; o echipa formata din specialisti cu o pregatire impecabila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-