Published On: mar, Feb 26th, 2013

O braileanca participa la Master Chef

Share This
Tags

* Sezonul 2 al celebrei emisiuni gastronomice “Master Chef” debuteaza din 5 martie * Braileanca Andreea Tereza Prelipcean este unul dintre concurenti *

In fiecare marti, de la ora 20:30, cea mai tare competitie culinara a bucatarilor amatori va pune din nou pe jar concurenti dornici sa isi etaleze talentul gastronomic, dar si puterea de munca si inventivitatea.

Cei trei chefi-jurati, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu sunt mai intransigenti si mai pregatiti ca niciodata sa adulmece talentele culinare, sa dea verdicte si sa testeze la maximum rezistenta participantilor.

Andreea Tereza Prelipcean este din Braila, are 26 de ani si este licentiata in Drept. Pasiunea culinara a impins-o sa participe la celebra emisiune televizata. Tanara a postat pe pagina ei de Facebook un moment de glorie de la fimarile show-ului.  Cum prea multe detalii inca nu are voie sa ofere pentru a nu strica surprizele emisiunii, Andreea ne-a dezvaluit faptul ca s-a distrat si ca juratii si concurentii sunt oameni incredibili. Despre juratul Catalin Scarlatescu, Andreea a decalarat ca este “cel mai simpatic”. Din cei 2.400 de bucatari amatori inscrisi, braileanca este unul din cei 77 detinatori ai sortului “Master Chef”.

Cu oameni noi si pasionati, probe spectaculoase si neasteptate, ingrediente la care concurentii nici nu se asteapta, noul sezon “Master Chef” declanseaza din nou competitia gusturilor si ii va antrena pe telespectatorii show-ului intr-o cursa fabuloasa a aromelor. Emisiunea gastronomica va debuta cu etapa preselectiilor cu juriul, in care concurentii vor avea la dispozitie o ora pentru a pregati un preparat de top pe care mizeaza in concurs si de a-l aranja si prezenta in fata juriului.

Concurentul care va demonstra ca detine toate ingredientele pentru reteta succesului va deveni MasterChef al Romaniei si va fi rasplatit cu 50.000 de euro.

Comentarii

comentariu

About the Author

-