Published On: vin, Feb 8th, 2013

Numarul 112, sarbatorit la Braila

Share This
Tags

Cu ocazia a Zilei Europene a Numarului Unic de Urgenta 112, luni, 11 februarie 2013, în intervalul orar 11.00 – 13.00, la sediul Dispeceratului 112 al Oficiului Judetean de Telecomunicatii Speciale (OJTS) Braila, situat pe strada Ana Aslan nr. 39, vor avea loc o serie de vizite ale unor grupe de elevi de la diferite unitati de invatamant.

“Vor fi prezenti 34 de elevi din clasa I, plus 3 insotitori – cadre didactice. Acestia sunt organizati in 3 grupuri, ei provenind de la }coala cu clasele I-VIII nr. 7 <Ion Creanga>. Vor exista 2 etape. In prima, scolarii vor putea vizita Dispeceratul 112, observand modalitatea prin care dispecerii preiau apelurile de urgenta. In cea de a doua parte, elevii se vor deplasa in curtea Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Braila, unde va fi organizata o expozitie cu tehnica utilizata de agentiile de interventie, in speta Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, Serviciul de Ambulanta Judetean, Politia si Inspectoratul de Jandarmi Judetean. Aceasta aparatura le este prezentata elevilor pentru a observa cu ce anume se intervine in îndeplinirea misiunilor specifice pe linia situatiilor de urgenta”, a declarat col. dr. Ing. Mihail Balaban, seful OJTS Braila.

Precizam ca scolarii vor fi informati cu privire la importanta, necesitatea si utilitatea folosiri corecte a numarului unic de urgenta 112.

Comentarii

comentariu

About the Author

-