Published On: lun, Feb 11th, 2013

Nicio zi fara a actiona, pompierii in alerta!

Share This
Tags

Duminica, la orele 18.20, Detasamentul 1 de pompieri Braila a intervenit pentru limitarea si lichidarea unui incendiu la locuinta Adelei L., din municipiul Braila. Împrejurarea care a dus la producerea incendiului a fost o candela aprinsa lasata nesupravegheata. Au ars bunurile dintr-o camera. Nu s-au înregistrat victime.

“Astazi, echipa pirotehnica a inspectoratului a executat o misiune de asanare a terenului de munitie ramasa neexplodata la un operator economic care colecteaza fier vechi din municipiu, unde, în urma sortarii fierului vechi, au fost descoperite un proiectil exploziv calibrul 30 mm. si 13 tuburi de proiectil diferite calibre, toate în stare avansata de oxidare. Acestea au fost ridicate, transportate si depozitate în siguranta, ulterior acestea vor fi distruse în poligonul de specialitate”, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta (IJSU) Braila.

În momentul descoperirii unor astfel de elemente de munitie, trebuie anuntate de urgenta IJSU Braila, organele de politie sau autoritatile publice locale despre descoperirea unor astfel de elemente de munitii neexplodate.

Comentarii

comentariu

About the Author

-