Published On: mar, Feb 5th, 2013

Miscare de forte in PNL: Tariceanu s-a intalnit in secret cu parlamentarii liberali

Share This
Tags

* Parlamentarii liberali braileni, Boboc Catalin si Vasile Varga nu au participat la intalnire *

La doar doua saptamani inainte de Congres, Calin Popescu Tariceanu s-a intalnit cu mai multi parlamentari liberali. Surse din cadrul partidului au confirmat ca aceata intalnire a avut loc ca si consecinta a conflictului deschis intre taberele Antonescu si Tariceanu.

Interesant este ca dupa intalnire, liberalul Vlad Moisescu a decis sa-si dea demisia din functia de vicepresedinte al Partidului National Liberal.

“Ganditi-va, de pilda ca, dl Tariceanu – eu plec pe ipoteza dvs. – ar dori sa candideze la acest Congres. Nu e  normal sa isi caute niste sustinatori, nu e normal sa se intalneasca cu niste oameni, sa le prezinte o linie, un program, o platforma, o candidatura? Nu stim daca este asta, poate nu este asta, dar iata e o ipoteza, absolut legitima, absolut normala. Doar nu era sa ma cheme si pe mine? Logic”, a declarat Crin Antonescu.

Calin Popescu Tariceanu a creat un precedent in 1990, cand la data de 25 iulie s-a format PNL Aripa Tanara, condus la acel moment de Dinu Patriciu. Alaturi de ei au fost si Horia Rusu dar si Viorel Catarama. Cum istoria are tendinta sa se repete, probabil ca in cadrul Congresului Tariceanu va candida la sefia partidului sau va pregati o grea lovitura pentru liberalii din tabara lui Antonescu.

“Nu am fost, daca a avut loc, pentru ca nu am fost invitat. In acelasi timp, daca doresc sa am o discutie cu un grup de oameni, mi-l aleg. Sa presupunem ca dl. Tariceanu a dorit sa discute cu anumiti colegi. Nu trebuie sa ceara pentru asta aprobare nimanui”, a adaugat liderul PNL.

Comentarii

comentariu

About the Author

-