Published On: mie, Feb 6th, 2013

Marian Cozma va fi comemorat, sambata, cu ocazia meciului dintre MKB Veszprem si HCM Constanta

Share This
Tags

Fanii echipei MKB Veszprem au anuntat ca sambata, cu ocazia meciului din Liga Campionilor, dintre echipa lor favorita si HCM Constanta, va avea loc si ceremonia de comemorare a lui Marian Cozma.

“Au trecut deja patru ani de cand l-am pierdut tragic pe Marian Cozma si trei ani de cand am inaugurat statuia lui. Dorim sa continuam traditia comemorarii lui Marian Cozma si va invitam sa ne fiti alaturi”, au anuntat fanii echipei din Veszprem, care au organizat in fiecare an o ceremonie in memoria lui Cozma.

In 2013, aceasta va avea loc sambata, inaintea, dar si dupa meciul dintre MKB si HCM Constanta, programat de la ora 18.15, in grupa B a Ligii Campionilor. Ceremonia va include o slujba religioasa, aprinderea de lumanari si depunerea de coroane la statuia jucatorului roman, dar si un moment de reculegere.

Marian Cozma a fost injunghiat mortal, in 8 februarie 2009, intr-o discoteca din orasul unde juca, in altercatie fiind implicati si alti doi coechipieri, sirbul Zarko Sesum si croatul Ivan Pesici.

Comentarii

comentariu

About the Author

-