Published On: vin, Feb 1st, 2013

LPS Braila castiga primul meci din cadrul turneului

Share This
Tags

Sala Polivalenta “Danubius” gazduieste in aceste zile  turneul cu numarul IV din cadrul Campionatul National de handbal, la care participa Junioarele II F, sedia C. La aceasta competitie participa si echipa de junioare II de la Liceul cu Program Sportiv din municipiu, fiind coordonata de profesorul Alexandru Viorel.

Turneul a debutat cu partida dintre CS HC Art Galati si CSS Galati, urmata de AS. Axiopolis Cernavoda si CSS Constant. Echipa Liceului cu Program Sportiv a intalnit astazi gruparea CSS Slobozia, partida in care elevele lui Alexandru Viorel s-au impus cu scorul de 26 – 20 (9-7).

Fara aportul unei jucatore de baza, Diana Axinte, care are de anul acesta dubla legitimare, fiind si jucatoare la HC Dunarea Braila, elevele lui Alexandru Viorel au inceput cu greu meciul, ambele echipe mergand cap la cap pana in minutul 17. De acolo si pana in final, apararea a fost punctul forte al echipei brailene care s-a distantat pana la pauza la doua goluri, dupa 25 de minute de joc, tabela aratand 9-7.

Indrumate de antrenor de pe margine, echipa Liceului cu Program Sportiv din Braila a avut o a doua repriza mult mai buna, finalizand astfel primul meci din turneu cu o victorie categorica de 26-20.

Turneul continua si sambata si duminica, meciurile desfasurandu-se dupa urmatorul program:

Etapa a III-a – sambata 2 februarie

9.00 LPS Braila – CS HC Art Galati

10.30 AS. Axiopolis Cernavoda – CSS Galati

12.00 CSS Slobozia – CSS Constanta

Etapa a IV-a – sambata 2 februarie

15.30 AS. Axiopolis Cernavoda – LPS Braila

17.00 CS HC Art Galati – CSS Slobozia

18.30 CSS Galati – CSS Constanta

Etapa a IV-a – duminica 3 februarie

9.00 CSS Slobozia – AS. Axiopolis Cernavoda

10.30 LPS Braila – CSS Galati

12.00 CSS Constanta – CS HC Art Galati

* Infobraila sprijina sportul brailean *

Redactia ziarului nostru a venit in sprijinul sportului brailean si a devenit astfel unul dintre sponsorii echipei de Junioare II a Liceului cu Program Sportiv. Editorul general al ziarului nostru, Stefan Catalin Iordache a oferit tinerelor handbaliste, multe dintre ele jucatoare de mare perspectiva, un set complet de echipament. Redactia ziarului nostru nu se va opri cu siguranta aici, in zilele urmatoare urmand sa soseasca un al doilea echipament pentru junioare dar si alte surprize.

Comentarii

comentariu

About the Author

-