Published On: Soare, Feb 10th, 2013

Jandarmerita Elena rupe cluburile in doua!

Share This
Tags

* Dupa ce s-a despartit de managerul de la SAJ, tanara jandarmerita de numai 25 ani, Elena Grosu ia cluburile la rand * Sambata noaptea s-a rupt in figuri in “Sunrise” *

Remarcata noaptea prin cluburile brailene ca fiind mare dansatoare de salsa, tanara isi expune ce are mai bun. Pana acum o luna impartasea o relatie de iubire cu actualul manager al SAJ Braila, Silviu Radu. Acesta declara cu ceva timp in urma despre faptul ca Elena pierde noptile prin clubul “Sunrise”, ca are tot dreptul la varsta ei.

Elena Grosu are 25 de ani si este cea mai tanara femeie jandarm. Lucreaza in Jandarmerie de la varsta de 18 ani, imediat dupa ce a terminat Liceul cu Program Sportiv, iar cand nu este in actiune alaturi de colegii ei rupe cluburile in doua.

“Jandarmeria este o provocare si in acelasi timp o pasiune, este povestea vietii mele. La doua luni dupa ce am dat bac-ul am intrat in jandarmerie. La inceput a fost foarte greu, pana m-am obisnuit cu viata de strada, cu actiunile la care am participat dar alaturi de colegii mei m-am simtit in siguranta, si in timp m-am adaptat”, a declarat ea cu ceva timp in urma pentru Infobraila.

Sambata noapte, Infobraila a fotografiat-o in “Sunrise”, amestecata in multime, dar nu atat de mult incat sa scape de paparazzi nostri. Destinsa, ea parea ca nu da doi bani pe fosta sa relatie, insa Silviu Radu isi poate reincerca sansa, Elena fiind insotita in local doar de o prietena!

Comentarii

comentariu

About the Author

-