Published On: mie, Feb 13th, 2013

Irina Ciuraru a murit in urma unei operatii estetice. S-a intocmit dosar penal pentru ucidere din culpa

Share This
Tags

UPDATE: Inspectoratul Judetean de Politie Galati si Parchetul de pe langa Judecatoria Galati s-au autosesizat in cazul decesului Irinei  Ciuraru.

” S-a intocmit un dosar de cercetare penala cu autori necunoscuti, urmaand sa fie identificate persoanele implicate. Daca aceste persoane vor fi identificate drept responsabile pentru deces, ele vor fi cercetate pentru ucidere din culpa”, a declarat Procurorul Galatean Ion Galca.

Tanara Irina Ciuraru a fost deconectata de la aparatele care o mentineau in viata, ieri, la orele 18.30. Trupul neinsufletit al femeii va fi adus la Braila, la domiciului acesteia din cartierul Lacu Dulce, dupa ce ancheta Procuraturii Galati se va incheia. Inmormantarea va avea loc la cimitrirul Sf. Constantin.

Din nefericire, destinul unei tinere din Braila, Irina Ciuraru, 36 ani, a fost unul tragic. E a murit in urma complicatiilor survenite dupa ce a fost operata de un estetician. Va reamintim ca astazi, potrivit apropiatilor fetei, urma o noua operatie prin care, spun acestia, “se incerca imposibilul”.

Moartea Irinei Ciuraru naste foarte multe semen de intrebare, Colegiul medicilor urmand sa se pronunte asupra unui posibil caz de malpraxis al doctorului Calin Dobos, cel care a operat-o. Vom reveni cu amanunte.

Comentarii

comentariu

About the Author

-