Published On: mie, Feb 13th, 2013

Infobraila isi premiaza cititorii

Share This
Tags

* In cadrul concursului initiat de Infobraila cu ocazia Zilei Indragostitilor, au fost premiate cele mai frumoase declaratii de dragoste trimise de cititorii fideli *

Infobraila a oferit castigatorilor trei cine romantice si un premiu special. Fericitii premiati sunt: Bucur Catalin Stefan, Adam Daniel, Marinescu Alexandru si Istrate Catalin.

Castigatorul cine romantice organizate la Residenza Dutzu, student  la Facultatea de Inginerie Mecanica din Galati, in varsta de 23 ani, ne-a declarat: “Cand am vazut ca se organizeaza acest concurs, am decis sa imi urmez inima si sa scriu si eu o declaratie de dragoste pentru prietena mea. Nu am crezut ca voi castiga, dar ma bucur ca i-am putut face aceasta bucurie iubitei mele. Era sa scape telefonul din mana cand a aflat”, a spus Bucur Catalin Stefan.

Adam Daniel, un contabil in varsta de 31 ani, castigatorul cinei oferite de Pub Cornelius, ne-a declarat: “Nu e prima oara cand particip si castig un concurs de acest gen. Imi place sa fac declaratii de dragoste si eram sigur ca o sa castig. Inainte sa ma inscriu la acest concurs i-am spus prietenei mele ca voi castiga si asa a fost”, a spus Daniel.

Acestea sunt declaratiile de dragoste ale castigatorilor:

“Cea mai frumoasa declaratie de dragoste pe care ne-am facut-o reciproc eu si iubita mea a fost prima data cand ne-am intalnit, de Revelionul lui 2011, cand ne-am privit, ne-am zambit si ne-am dat seama ca acela era punctul de start al celei mni frumoase si intense nebunii…ei si de atunci retraiesc continuu aceasta minunata declaratie de dragoste ” Bucur Catalin Stefan

“Probabil nici nu ai sa citesti mesajul. Probabil ai luat atatea shout-uri de vrajeala incat nu mai iti este sete de cuvinte, de simtiri, de ganduri scoase din inima.

Dar totusi, citeste…

E ploaie si tanjesc dupa desertul buzelor tale, si crede-ma, iubire, nici Dunarea nu ne-ar mai trebui in seceta a doua inimi. Lasa-mi sufletul sa se prajeasca, sa se usuce de dor, ca apoi sa imi dai doar un strop din esenta ta dulce, sa ma amagesti.

Si ma plimb printre cladirile vechi din centru, ma simt strans intre ziduri reci si tot te caut. Vreau lumina si caldura pe care doar ochii tai mi le-au daruit, cu ele m-au cucerit. M-ai ingenucheat si mi-ai pus catuse. Sa le rup? Imi sfasai sufletul mai bine. E tot rece, ma uit printre ferestrele sparte si vad peretii coscoviti..Vezi, asa e sufletul meu fara tine!

Si sa ma aduci iubire, la tine! Te rog,,,E atata timp de cand nu te-am mai vazut…Si eu totusi te..Te dezmierd, in gand, cu focul sufletului meu. La tine mai arde? Hai sa iti spun ceva: TE IUBESC! Si dupa atatea cuvinte dulci, profunde si sincere…Vrei sa ne ardem?? Tot asa de profund, ca textul acesta” Alexandru Marinescu

“Te urasc!……………………Pentru ca nu am sa pot iubi pe alcineva atat de mult cat te iubesc pe tine!” Adam Daniel

“Nu sunt un romantic scriitor, dar, recunosc ca te iubesc! Ce poate fi mai simplu, mai sublim si mai frumos???A, da, stiu…Sa ma iubesti si tu inapoi!” Istrate Catalin.

Comentarii

comentariu

About the Author

-