Published On: joi, Feb 14th, 2013

INCREDIBIL: Managerul Spitalului de Psihiatrie “si-a luat-o” de la un pacient

Share This
Tags

* Este de stiut faptul ca pacientii acestui spital sunt recalciranti si pot deveni periculosi in orice clipa * In ciuda acestui fapt, bolnavii de la psihiatrie fumeaza si consuma cafea *

Florentin Craciun este manager la Spitalul ”Sf.Pantelimon” din august 2006. De-a lungul timpului, personalul medical al institutiei, a avut probleme cu pacientii din cauza diferitelor afectiuni de care sufera.

Un caz concret si recent s-a intamplat in urma cu cateva zile. Aflat cu medicii la raportul de garda de dimineata in corpul de cladire al Triajului, managerul Craciun si un medic al spitalului,  au fost loviti de o pacienta adusa in urgenta.

“Eram cu medicii, faceam o analiza, s-a deschis usa, a intrat o pacienta adusa cu salvarea si mi-a tras una peste fata, instantaneu. A mai stat putin si a tras si in partea cealalta, saraca doctorita a cazut cu scaunul, i-au zburat ochelarii. Aici, ei sunt obisnuiti sa ia cate una”, a destainuit managerul Craciun.

Psihiatria sta cel mai prost la capitolul personal. Din cele 349 de posturi aprobate, mai sunt doar 260 de oameni: “Ceea ce este mult sub limita de rezistenta, in tot spitalul sunt doar 9 ingrijitoare de curatenie in doua ture. Bolnavii fac foarte multa mizerie pentru ca fumeaza si consuma cafea mai ales ca sunt agresivi, in orice moment intra in criza si iti pot trage si una. E periculos, doctoritele noastre sunt terorizate. Avem un pacient cu 113 Cod Penal care si-a transat nevasta si a ingropat-o in munti si nu l-a prins nimeni. Dupa cinsprezece ani n-a mai rezistat psihic si s-a predat. A executat pedeapsa, el este un om extrem de inteligent care vine cu caramizi si cutite, intra peste tot. El poate fi neprevizibil, trebuie sa fim tot timpul atenti cu el”, a povestit reprezentantul spitalului de Psihiatrie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-