Published On: joi, Feb 7th, 2013

INCREDIBIL: Jucatori vanduti la mica publicitate

Share This
Tags

* Schuller, scos la licitatie prin “mica publicitate” precum un obiect *

Fundasul Eduard Schuller, jucator la Unirea Alba Iulia a fost ieri scos la licitatie in ziarul Romania Libera. In anunt este precizat faptul ca marti, 12 februarie la orele 11.00 va avea loc licitatia pentru vanzarea fotbalistului. “Administratorul judiciar la SC Fotbal Club Unirea 2006 SA Alba Iulia vinde, pe baza de oferte de pret, in data de 12.02.2013, ora 11.00, pe jucatorul Schuller Eduard George, fundas central. Orice club interesat in cumpararea jucatorului trebuie sa obtina acordul in scris al jucatorului, acord care sa fie depus la sediul administratorului judiciar in original. Conditiile de participare la licitatie sunt cuprinse in Caietul de sarcini care se poate achizitiona de la lichidatorul judiciar cu cel putin o zi inainte de desfasurarea licitatiei. Garantia de participare la licitatie este de 2500 euro (curs BNR din ziua platii) si poate fi constituita cu fila CEC sau prin virament in contul societatii deschis la banca….. cu cel putin o zi inainte de desfasurarea licitatiei. Ofertele de pret vor fi depuse in plic”, este scris in anunt.

Administratorul judiciar, Florinel Oprinca, care se ocupa de insolventa Unirii, a comentat pentru Prosport: “Este o procedura conform cu legea, atat pot sa va spun”.

Conform celor de la Prosport, Eduard Schuller nu este singurul jucator care este vandut la mica publicitate, Ioan Stan, tot de la Unirea Alba Iulia urmeaza sa fie vandut la Vaslui tot prin licitatie publica.

Comentarii

comentariu

About the Author

-