Published On: mie, Feb 6th, 2013

INCREDIBIL: Imaginea Pietei Concordiei – MIZERIE SI CAINI

Share This
Tags

* O lupta inutila se da de ani buni cu autoritatile care au in sarcina sa asigure brailenilor conditii igienice si normale intr-un loc public cu vanzare, care pe deasupra se presupune a fi european *

De cate ori am scris despre acest subiect? Nici noi nu mai stim…Dar nu vom renunta! Speram in continuare ca un “cap luminat” sa ia atitudine! Daca am face o campanie impotriva cainilor vagabonzi sau daca i-am aduna noi, macar pe cativa si le-am da drumul in locurile unde cei insarcinati sa faca aceasta treaba, s-ar sesiza? Ne vin in minte o sumedenie de idei diabolice, blesteme…insa nu asta e solutia normala si omeneasca. Oare cati oameni vor mai suferi din cauza acestor caini pe langa care iti este frica sa treci, si de cate ori ne va mai arata Europa cu degetul pentru aceasta problema pe care o avem?

Exemplul cel mai concret este in inima orasului, Piata Concordiei, loc public si de vanzare unde conditiile igienice ar trebui sa primeze! Nici vorba de asa ceva, ce vorbim despre lucruri sfinte? De ani buni aici s-au aciuat haite de caini sau sa-i numim dulai din pricina faptului ca sunt foarte mari, grasi si agresivi. O alta problema este faptul ca vanzatorii de la magazinele de carne din piata ii intretin din prea mare dragoste de animale sau de mila carnii pe care si-asa ar fi aruncat-o dupa ce au pus-o la vanzare de mai multe ori.

“Fugiti de-aici mai! ~stia de la carne ii hranesc toata ziua, ne-am saturat si noi de ei”, s-a scuzat o precupeata care si ea se pare ca se simtea deranjata de prezenta patrupedelor vagabonde.

Imaginile vorbesc de la sine…gunoaiele vanzatorilor, cainii care-si fac veacul, intregesc tabloul prost lucrat al Pietii Concordiei, pacat!

Comentarii

comentariu

About the Author

-