Published On: sâm, Feb 16th, 2013

Incredibil: Doctorul a trimis flori pacientei pe care a bagat-o in mormant!

Share This
Tags

*Gestul, menit probabil sa-i mai linisteasca putin constiinta medicului, nu a facut decat sa infurie familia victimei* Calin Dobos a trimis o coroana de flori la inmormantare, lucru care a incins spiritele in randul rudelor pacientei*

Sambata dimineata, familia si prietenii au condus-o pe ultimul drum pe Irina Ciuraru, victima unui medic inconstient, care si-a omorat pacienta printr-o simpla operatie estetica.

Moartea Irinei Ciuraru face acum obiectul unei duble anchete. Pe de o parte, a Colegiului Medicilor, iar pe de alta parte, a Politiei si Parchetului, care s-au autosesizat in acest caz catalogat ca moarte suspecta.

Deocamdata, medicii legisti de la Galati si-au dat verdictul, iar acesta nu ii este deloc favorabil medicului Calin Dobos.

Gheorghe Nicolaescu, ministrul Sanatatii a declarat in cadrul unei emisiuni televizate ca este absolut necesara intervenia asupra legislatiei, astfel incat cazurile de malpraxis sa fie solutionate in timp util.

Desi in ultimele zile medicul a fost de negasit, vehiculandu-se posibilitatea ca acesta sa fi parasit Romania, mare le-a fost mirarea rudelor pacientei cand s-au trezit langa mormant, cu o coroana de flori din partea lui Calin Dobos.

Familia nu s-a lasat deloc impresionata, ba mai mult acestia considera ca gestul a fost unul impertinent. Rudele au declarat ca vor in continuare sa o razbune pe Irina.

Comentarii

comentariu

About the Author

-