Published On: mie, Feb 20th, 2013

INCREDIBIL: Ce bine se mentine actrita Emilia Mocanu

Share This
Tags

* Angajata a teatrului “Maria Filotti” din 1994, Emilia incanta si publicul din afara scenei * “Cluburile” brailene au parte de prezenta actritei *

Emilia Mocanu inplineste pe 14 iunie varsta de 40 de ani. Cu toate aceste ea nu sta departe de “viata de noapte”. Insotita de cateva prietene, Emilia s-a distrat si a pozat in ipostaze sexy, sambata seara la “Sunrise”. Imbracata intr-o rochie scurta si provocatoare de culoare rosie, cu dresuri de plasa, aceasta a atras mai multi barbati in jurul ei. Vazuta din ce in ce mai des singura, dupa un mariaj esuat cu cativa ani in urma, barbatii si dau”tarcolae” si se pozeaza alaturi de actrita probabil din admiratie, imaginile surprinse vorbind de la sine.

De mai bine de trei ani, actrita teatrului “Maria Filotti”, Emilia Mocanu are roluri din ce in ce mai interesante si despre care sursele Infobraila spun ca le interpreteaza foarte bine. Nu stim de ce pana acum actrita nu a fost atat de remarcata de regizorii de teatru, ea putand sa joace roluri de compozitie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-