Published On: mie, Feb 20th, 2013

INCENDIAR: Reprezentanta parintilor de la Liceul de Arte a fost fotografiata in ipostaze fierbinti

Share This
Tags

* Pozele au sosit pe adresa pontinfobraila@yahoo.com *

Infobraila a primit pe adresa redactiei mai multe fotografii in care Nicoleta Fiscuci, presedinta a Asociatiei de Parinti de la Liceul “Hariclea Darclee”, a pozat provocator alaturi de alti barbati.

Fotografiile au fost surprinse in incinta clubului “Sunrise” (despre care Infobraila a mai scris) unde Nicoleta si sotul ei Viorel sunt patroni.

Oare ce asteptari sa mai avem din partea elevilor, daca organismul reprezentativ al parintilor din cadrul Liceului de Arta este condus de o femeie care isi petrece noptile prin cluburi pozand indecent.

Ne intrebam si ce parere au parintii elevilor care prin Nicoleta, imaginea lor, este in neconcordanta cu functia pe care o detine. Presedintele Asociatie de Parinti a fost “aleasa”, dupa ce s-a autopropus pentru a reprezenta interesele parintilor elevilor care urmeaza cursurile liceului.

Referindu-se la aceasta situatie, directorului liceului, profesorul Neculae Enea a spus: “Doamna aceasta a avut un comportament normal in relatia cu scoala, a raspuns solicitarilor noastre, ce-i drept in ultimul timp fiind mai ocupata. Stiam ca are o firma de transporturi, nicidecum un club de noapte.  In luna martie ea va fi schimbata oricum pentru ca fiica ei este in clasa a XII-a si urmeaza sa facem Adunarea Generala pentru inlocuire”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-