Published On: lun, Feb 18th, 2013

INCENDIAR: Brailencele l-au luat cu asalt pe Dan Capatos

Share This
Tags

* Dupa ce Infobraila a publicat un articol referitor la o potentiala asistenta pacatoasa in cunoscuta emisiune de la Antena1, din ce in ce mai multe brailence isI doresc sa devina celebre *

Georgiana Alexandra Iacob a fost braileanca care “a spart gheata” cu postarea unei fotografii mai mult decat indecenta, in scopul de a ajunge “asistenta pacatoasa” la emisiunea “Un show pacatos”.

Realizatorii acestei emisiuni au initiat un concurs pe site-ul propriu pentru a o inlocui pe asistenta Daniela Crudu. Dupa numai o saptamana de cand Georgiana si-a depus “candidatura’, au aparut inca 15 brailence dornice de senzatii tari. Toate fetele se viseaza “asistente pacatoase” si se descriu ca fiind sociabile, frumoase si dispuse sa faca orice.

Carmen Ion are 20 ani si se declara a fi  “ambitioasa si cu picioarele pe pamant”.  Mariana-Cristina la 20 de ani este sigura pe fortele proprii si declara ca iI place ceea ce se intampla in emisiune. Mirela Codreanu are numai 17 ani si ii place foarte mult sa danseze. Steluta Sanaploianu are 21 ani sI crede ca ”nici una nu este ca mine”. Elena Covas are 20 ani, ii place barfa si este extrem de curioasa.

Simona Culea a postat o fotografie, chiar daca momentan lucreaza in Italia si precizeaza ca ar fi in stare sa lase imediat job-ul de acolo pentru a face parte din echipa emisiunii. Irina Orasanu, la 25 de ani se crede ”volubila, spontana si captivanta”. O alta tanara de 19 ani, Loredana Sanaploianu este “impunatoare”. Geanina Galateanu are 27 ani, doi copii, este “nebuna si tine la glume”. Ioana Lazar, 20 de ani crede ca poate concura cu oricare alta fata pentru acest post, deoarece are multe atuuri. Ana-Maria Sararu, 21 ani este “carismatica, pacatoasa si jucausa”.

Brailanca cu cele mai multe voturi acumulate, 167, este Beatrice-Sofia Ionesu. Tanara are 21 de ani si este dupa parerea ei ”frumoasa, modesta si glumeata”. Aceasta a postat o fotografie facuta intr-o discoteca unde-si etala bronzul si tinuta reflectorizanta.

Nu in ultimul rand este braileanca Alisia Pislaru de 26 ani care si-a postat fotografii in ipostaze ce-i drept jenante, pe scaun in bucatarie, unde in fundal se pot observa aragazul precum si oalele de mancare. Ca sa fie sigura ca va fi chemata pentru un show de dans, Alisia a adaugat fotografii in care apare cu si fara machiaj, caracterizandu-se intr-un mod mai mult de cat surprinzator:  “imi place sa fac de toate”.

Cum singura sansa de afirmare a acestor tinere este doar promovarea cu tenta sexuala, intelegem dorinta lor de a se perfectiona in acest domeniu, prin expunerea mai mult a trupului decat a cunostiintelor de limba romana.

Starleta porno, Florina Mihaila, alias Sexy-Braileanca poate fi o posibila asistenta, ea declarand pentru Infobraila ca: ”Am vorbit cu Dan Capatos, saptamana asta este foarte aglomerat, a ramas ca ma suna”.

Braileanca Florina nu le invidiaza pe cele care doresc sa ajunga in emisiunea “Un show pacatos” si le sfatuieste sa danseze cat mai incendiar.

Comentarii

comentariu

About the Author

-