Published On: joi, Feb 21st, 2013

Inca o medalie pentru Romania la FOTE

Share This
Tags

* Dorottya Buzas a castigat argintul la biatlon *

Dorottya Buzas in varsta de 17 ani a reusit inca o performanta incredibila pentru Romania la Festivalul Olimpic al Tineretului European 2013. Biatlonista din Romania a castigat medalia de argint la cursa de sprint 6 kilometri. Aceasta este cea de-a 3-a medalie pe care tara noastra o obtine. Primele doua au fost aduse de catre Emil Imre la short track, una de aur la 1.000 de metri si una de argint la 500 de metri.

Romanca Dorottya Buzas a mai fost aproape de medalie in prima zi, dar a ratat primele locuri la ultima trecere prin poligon, cind n-a spart decit trei tinte.

“Nu imi vine sa cred ca am reusit sa intru intr-o pozitie de medalie. Oamenii mi-au dat forta. Ma bucur foarte mult ca am avut parte de o asa sustinere. La un moment dat nu imi mai simteam picioarele, dar am reusit sa termin cu bine”, a spus Dorottya Buzas.

Buzas a terminat cu timpul de 1 min 34 de secunde 1/10, fara a avea vreo penalizare in cele doua sesiuni din poligon.

Locul 1 i-a revenit polonezei Kinga Mitoraj, care a terminat la mare distanta de sportiva noastra, fiind conomentrata cu timpul de 19 minute si 11 secunde, 7/10. Locul 3 a fost ocupat de Anastasia Merkusina din Ucraina, cu 19 minute 37 de secunde 3/10, care a avut o ratare.

Comentarii

comentariu

About the Author

-