Published On: vin, Feb 8th, 2013

Hoti identificati de politisti

Share This
Tags

Politisti de la Postul de Politie Comunal Romanu au continuat cercetarile în cauze înregistrate în evidente cu autori necunoscuti si au identificat doi tineri in varsta de 29 si 24 ani), ambii din comuna Romanu, carora li s-a probat ca, în cursul lunii octombrie 2012, s-au deplasat cu o caruta pe canalul de irigat din localitate si au sustras 4 dale din beton, cu dimensiunile de 200×100 cm, pe care le-au tranportat la locuinta primului. Acesta, ulterior, le-a distrus si folosit la fundatia casei.

Acestora li s-a întocmit dosar penal sub aspectul savârsirii infractiunii de furt calificat.

În ziua de 6 februarie, un barbat din comuna Sutesti, a reclamat la Postul de Politie Comunal despre faptul ca persoane necunoscute i-au sustras bicicleta, în valoare de 350 de lei, pe care o lasase în fata unui cafe-bar din comuna.

Politistii au efectuat cercetari si investigatii în teren si l-au depistat pe localnicul de 29 ani, de la care au recuperat bicicleta si au predat-o pagubitului.

Autorului i s-a întocmit dosar penal pentru furt calificat.

În urma probatoriului administrat în cauza privind furtul unor capace din fonta de la reteaua de canalizare din comuna Tufesti, politistii de la Postul de Politie Comunal au identificat un tanar de 18 ani, din comuna Tufesti, caruia i-au stabilit ca, împreuna cu un prieten in varsta de 23 ani, din aceeasi localitate, în noaptea de 4 spre 5 ianuarie 2013, a sustras 5 capace din fonta, în valoare totala de 1.170 de lei.

Acestia sunt cercetati pentru savârsirea infractiunii de furt calificat.

În ziua de 25 aprilie 2012, un barbat din orasul Ianca, a reclamat la Politie faptul ca, în acea zi, între orele 20:00- 21:50, persoane necunoscute au fortat o fereastra a imobilului în care locuieste si au sustras din interior suma de 1.000 de lei.

Cercetarile efectuate de politisti au stabilit ca autoarea faptei este o localnica in varsta de 20 ani, care este cercetata în stare de libertate pentru stabilirea întregii activitati infractionale.

În cauza s-a întocmit dosar penal sub aspectul savârsirii infractiunii de furt calificat.

În ziua de 14 iulie 2012, o persoana din Municipiul Galati, a reclamat la Politie faptul ca, la orele 17:30, în timp ce se afla în incinta unui hipermarket, persoane necunoscute i-au sustras telefonul mobil, în valoare de 620 de lei.

În urma cercetarilor efectuate de politisti de la Biroul de Investigatii Criminale, linia de munca Diverse, s-a stabilit si probat ca autorul faptei este un tanar de 25 ani, din Municipiul Galati, de la care a fost recuperat prejudiciul si predat partii vatamate.

Împotriva acestuia s-a dispus începerea urmaririi penale pentru furt calificat.

Comentarii

comentariu

About the Author

-