Published On: vin, Feb 22nd, 2013

HC Dunarea a cerut observator la meciul cu Danubius Galati

Share This
Tags

Duminica, de la orele 11.00, in sala “Siderurgistul” din Galati, are loc derby-ul local dintre HC Dunarea Braila si HC Danubius Galati. Pentru ca meciul sa se dispute in conditii optime, echipa braileana a cerut observator. Arbitri care vor dirija meciul de la malul Dunarii sunt Blas si Gherghisor, iar observatorul partidei va fi Belu Horatiu.

In momentul de fata, HC Dunarea ocupa locul 6 in clasamentul Ligii Nationale de handbal feminin cu 13 puncte din 12 partide disputate, in timp ce adversara de duminica, HC Danubius Galati ocupa ultima pozitie cu doar 3 puncte.

HC Dunarea Braila este obligata la victorie in aceasta partida, fiind practic invincibila pe terenul galatencelor de mai bine de 7 ani. Daca va obtine cele doua puncte pe terenul galatencelor, Dunarea Braila are posibilitatea sa urce pe locul 4 in clasamentul Ligii Nationale. Dupa aceasta etapa, HC Dunarea Braila primeste vizita echipei care a furnizat surpriza campionatului, HCM Baia Mare, meci care conteaza pentru etapa a XVI-a din Liga Nationala de Handbal Feminin.

Comentarii

comentariu

About the Author

-