Published On: joi, Feb 28th, 2013

Furturile si portul ilegal de arme, tot mai mult in atentia jandarmilor

Share This
Tags

La orele 13.00, un echipaj de jandarmerie a depistat, ieri, o persoana care a sustras mai multe trunchiuri de copac. Este vorba de un pom din specia salcam, din padurea aflata in apropierea soselei Dig Galati – Braila. Cel in cauza, Nelu A., in varsta de 33 ani, intentiona sa transporte trunchiurile de copac la domiciliul sau, cu ajutorul unui atelaj hipo. Materialul lemnos a fost predat Ocolului Silvic Braila, iar persoanei in cauza i-au fost intocmite actele de constatare sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

Un alt caz pe care oamenii legii l-au rezolvat a fost unul referitor la detinerea ilegala de arma alba. Astfel, in dimineata acestei zile jandarmii braileni au depistat in Piata Saraca, in zona unde se vand flori, o persoana care avea asupra sa o arma alba.

Ca urmare a controlului corporal preventiv executat asupra barbatului in cauza, Adrian G., in varsta de 22 ani, jandarmii au gasit, sub geaca acestuia, un cutit in lungime de 25 cm, aflat intr-o teaca de culoare neagra. Cutitul a fost ridicat in vederea continuarii cercetarilor, iar barbatului i-au fost intocmite actele de constatare sub aspectul savarsirii infractiunii de port ilegal de arma alba.

Comentarii

comentariu

About the Author

-