Published On: mie, Feb 13th, 2013

EXCLUSIV: O braileanca de 19 ani vrea in locul Danielei Crudu

Share This
Tags

*Emisiunea “Un show pacatos” starneste pasiuni si printre tinerele brailence, dupa lansarea concursului de asistenta “pacatoasa”*

Iacob Georgiana Alexandra, fosta eleva a Liceului Economic “Ion Ghica” din Braila, vrea sa devina asistenta lui Dan Capatos, la “Un show pacatos”.

La cei 19 ani, Georgiana se descrie ca fiind o tanara “sexy, sociabila si serioasa”, desi fostul ei diriginte, profesorul de matematica Ionel Cealicu, a declarat pentru Infobraila ca fata nu a fost deloc o eleva model.

In timpul liceului tanara s-a aflat in evidenta Directiei pentru Protectia Copilului Braila, primind si consiliere psihologica din partea acestei institutii.

“A ramas repetenta din cauza absentelor. In clasa a-IX-a s-a incurcat cu un baiat mai mare ca ea si s-a mutat la domiciliul acestuia din cartierul Lacu-Dulce. Din clasa a-XI-a a renuntat la cursuri, deoarece nu avea nici un chef de scoala”, a precizat profesorul.

Alexandra are mai multe tatuaje, iar pozele ei de pe Facebook descriu, in mod evident, pasiunile ei din timpul liber. Tanara vrea sa ii ia locul Danielei Crudu la Antena 1 si spune despre ea ca isi doreste sa apara la televiziune, vrand sa reuseasca sa ajunga cat mai sus in viata.

“Cred ca pot sa reusesc pentru ca sunt o persoana foarte ambitoasa”, isi incheie descrierea tanara, care isi expune formele pe site-urile de socializare, inca de cand era minora.

Comentarii

comentariu

About the Author

-