Published On: vin, Feb 8th, 2013

EXCLUSIV Ministrul Educatiei la Braila: “Vreau sa pot da bani, legal, scolii in care copiii mei invata”

Share This
Tags

* Este declaratia in exclusivitate a Ministrului Educatiei, Remus Pricopie, aflat in aceste momente intr-o vizita la Braila *

In aceste momente, Ministrul Educatiei se afla la Braila pentru o scurta vizita. Ministrul Pricopie a purtat in cadrul Colegiului National “Nicolae Balcescu” o discutie cu reprezentantii ISJ-ului si cu cativa profesori, referitor la Legea Educatiei “extrem de neclara”. Dupa ce profesorii prezenti au ridicat niste semne de intrebare, ministrul Pricopie a precizat ca intentioneaza sa introduca in programul scolar de anul viitor, mai multe ore de sport pe saptamana si faptul ca este de acord cu examenul de bacalaureat direfentiat.

Intrebat la finalul acestor discutii, referitor la legalizarea fondului scolii, ministrul Pricopie a declarat in exclusivitate pentru Infobraila:

“Exista conturi, exista contabilitate. Daca este intr-un cadru legal nu vad in asta o problema, am vorbit si cu Ministerul de Finante sa dezvoltam un mecanism mult mai clar in chestiunea aceasta, inclusiv acea contributie de 2% care nu-i foarte simplu sa o pui la dispozitia scolii. Daca aveti putina rabdare, veti vedea ca vom clarifica acest lucru intr-un mod legal. Eu vreau sa am posibilitatea sa dau bani, legal scolii in care copii mei invata, si nu vad nimic rau in asta”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-