Published On: joi, Feb 21st, 2013

EXCLUSIV: In ciuda articolelor din in presa, Laurette se simte bine in pielea ei

Share This
Tags

Chiar daca in ultimul timp presa a tot scris despre vergeturile vedetei, aceasta se simte mai bine ca niciodata in pielea ei. Este adevarat ca dupa nastere femeile au probleme cu pielea de pe abdomen, insa la persoanele de culoare aceasta este acentuata. Surprinsa recent la un eveniment monden, braileanca Laurette a fost fotografiata in zona decolteului si s-a presupus ca vergeturile dupa sani ar fi din cauza celor 750 mililitri de implant cu silicon.

Laurette a declarat in exclusivitate pentru Infobraila: “Nici nu ma intereseaza, am vazut ca in ultima vreme se delecteaza presa cu acest subiect. Eu ma simt foarte bine in pielea mea, la cele 57 de kg si 1.79 cm.  In plus de asta implanturile mele au doar  620 mililitri. Cred ca 90% din femei se confrunta cu problema vergeturilor dupa o nastere, eu n-am nici o problema, sunt foarte bine si multumita ca am un copil sanatos. Silicoanele se pun in functie de greutatea si inaltimea persoanei respective”, a precizat mulatra.

Cat despre persoanele de culoare, Laurette ne-a marturisit cu sinceritate ca: ”Problema vergeturilor o am din adolescenta, eu am un ten foarte uscat pe care trebuie sa-l hidratez mereu”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-