Published On: vin, Feb 15th, 2013

EXCLUSIV: Dupa amantlac, nunta la Inspectoratul Scolar

Share This
Tags

* Inspectorul  adjunct, Catalin Nicolae Stanica se insoara cu fosta inspectoare de matematica, Daniela Narcisa Popescu *

Cei doi profesori s-au facut remarcati dotorita relatiei extraconjugale pe care fostul sot al inspectoarei a dezvaluit-o presei. Dupa ce a mai fost casatorit de inca doua ori, se pare ca profesorul de matematica Stanica si-a gasit jumatatea.

Daniela Popescu a divortat in octormbrie anul trecut de sotul care a reclamat-o chiar si la locul munca, Inspectoratul Scolar Judetean, fapt in urma caruia a fost demisa. Ulterior, dupa ce apele s-au mai calmat, Marian Ivan nu s-a linistit, el urmarindu-I pe cei doi indragostiti pana in incinta unui club provocand un scandal monstru. Profesorul Stanica a fost agresat de sotul inselat, el fiind nevoit sa mearga in toiul noptii la urgenta pentru ingrijiri medicale.

Se anunta nunta mare in randul profesorilor braileni. Catalin Stanica si Daniela Popescu isi vor uni destinele in data de 8 iunie, iar petrecerea va avea loc la fostul cinematograf Bulevard. Cuplul inca lucreaza la cele mai importante detalii ale nuntii: meniul, invitatii surpriza, rochia de mireasa si luna de miere. Se pare ca mireasa inca nu s-a decis asupra modelului de rochie pe care o va purta, fiind inca in probe.

Comentarii

comentariu

About the Author

-