Published On: mie, Feb 6th, 2013

EXCLUSIV: Doru Damian “Bubita” a schimat prefixul, “Sunt mai matur acum”, a declarat purtatorul de cuvant al organizatiei PSD Braila

Share This
Tags

Astazi, 6 februarie, Doru Damian, cunoscut ca Branch Manager la “Generali” si purtator de cuvant al PSD Braila, implineste cincizeci de ani.

“Nu-mi vine sa cred, dar ma simt implinit. Petrecerea e sambata cand vin si copii acasa. Vom petrece in familie cu parintii mei, soacra, fratele meu si nasul”, a declarat pentru Infobraila, Doru Damian.

Unul dintre cadourile primite de acesta si care l-a impresionat mult, a fost un stilou marca “Poenar”, lucrat manual al carui pret poate ajunge la 600 lei.

Damian se autodeclara “un om matur” si isi doreste sanatate pe langa dorinta ca fiica cea mica, Claudia Andreea sa se realizeze profesional, la Baroul Bucuresti ca si fratele ei. A primit multe urari, insa pe pagina sa de Facebook statea la loc de cinste “La multi ani, tati! Iti doresc tot binele din lume si cu aceasta ocazie, iti multumesc ca existi si ca-ti faci intotdeauna timp sa ne asculti, sa ne spui o vorba buna, pentru ca mai apoi, sa putem sa o luam de la capat! Te puuupacesc mult de tot si imi pare rau ca nu pot fi alaturi de tine fizic in acesta zi, dar termin eu si sesiunea asta si vin acasa! O zi frumoasa bubita si inca odata “La multi ani!”, semnat fiica Claudia Andreea.

Comentarii

comentariu

About the Author

-