Published On: lun, Feb 11th, 2013

EXCLUSIV: Dana Savuica si Gina Pistol iau apararea medicul care a bagat-o in coma pe braileanca

Share This
Tags

* Vedetele din capitala s-au declarat multumite de serviciile medicului estetician Calin Dobos si regreta starea pacientei din Braila *

Adepte ale operatiilor estetice, Dana Savuica si Gina Pistol au trecut si ele pragul cabinetului medicului Calin Dobos. Cunoscut in lumea mondena bucuresteana datorita operatiilor efectuate la Centrul Medical “Focus”, acesta este laudat pentru efectele operatiilor sale.

In anul 2000, medicul Dobos a pus bazele clinicii private “Hyperion” din Galati. In urma cu aproximativ o luna, o pacienta din Braila, Irina Fanica Ciuraru s-a prezentat la clinica galateana pentru o operatie de liposuctie. Dintr-o eroare medicala, pacienta a avut complicatii post-operatorii si in aceste momente este in  coma de gradul I, la sectia A.T.I a spitalului “Sf.Andrei” din Galati.

Contactata telefonic, Dana Savuica a declarat in exclusivitate pentru Infobraila: “Eu n-am facut asa ceva, sanii mei sunt naturali. Eu am facut o singura injectie cu botox, mai demult si atat. Nimic invaziv, eu sunt ok, mie nu mi s-a intamplat nimic. Eu stiu ca este un profesionist, imi pare rau sa aud ca doamna este in stare grava, mie mi-a facut acea interventie in cadrul unui eveniment, unde el lansa ceva, nu-mi aduc aminte. A fost o chestie mai mult de PR, dar n-am avut nimic”.

In ceea ce o priveste pe o alta fosta pacienta a medicului galatean: “Da, pe mine m-a ajutat domnul doctor la problema pe care o aveam la buze, mi-a scos tesut din buza. L-am mai recomandat si catorva prietene care aveau aceeasi problema ca si mine si a fost ok. Dansul si echipa lui sunt niste profesionisti, nu stiu ce sa spun, dar atunci cand cineva sufera o interventie chirurgicala trebuie completata o fisa pe care o semnezi inainte. Nu stiu de cazul acestei doamne, dar eu am fost multumita de serviciile medicului, chiar imi pare rau ca se intampla asta”, a declarat fotomodelul Gina Pistol pentru Infobraila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-