Published On: joi, Feb 14th, 2013

EXCLUSIV: Centrul Medical “Focus” nu comenteaza despre Calin Dobos, insa pe site-ul centrului ii fac reclama

Share This
Tags

*Contactati de Infobraila, reprezentantii Centrului Medical “Focus” nu au dorit sa faca nici un comentariu despre medicul Calin Dobos, cel care a operat-o pe braileanca Irina Ciuraru*

Medicul Teofil Rosu de la Centrul “Focus”, intrebat de reporterii Infobraila despre colaborarea lui Calin Dobos cu clinica din Bucuresti, a declarat: “nu avem nimic de comentat despre doctorul Dobos pana nu se definitiveaza si se lamureste ce s-a intamplat acolo”.

In ciuda acestor retineri Centrul “Focus” din capitala il promoveaza agresiv pe doctorul Dobos, pe site-ul oficial.

“Daca ai auzit zvonurile legate de implanturile PIP sau ROFIL, afla ca doctorul Calin Dobos nu a utilizat niciodata implanturi PIP sau ROFIL pentru marirea sau reconstructia de san. (…) NU VA IMPACIENTATI!!!”, apare scris pe pagina web a Centrului Medical “Focus”.

Pe acelasi site exista si confirmarea colaborarii dintre clinca privata si Calin Dobos, despre care reprezentantul “Focus” nu a dorit sa comenteze: “ Dr. Calin Dobos, chirurg estetician, face parte din echipa Focus. Centrul Medical Focus isi extinde aria de activitate si asupra zonei chirurgiei estetice, cooptandu-l in echipa medicala Focus pe dr. Calin Dobos, medic specialist in chirurgie faciala si in chirurgie plastica, competenta in laser chirurgical.”

Reamintim ca braileanca Irina Ciuraru, in varsta de 36 ani, a decedat dupa ce a suferit o operatie de liposuctie la cabinetul doctorului Calin Dobos din Galati.

Comentarii

comentariu

About the Author

-