Published On: vin, Feb 8th, 2013

Dupa ce au perchezitionat casa, l-au “insfacat”

Share This
Tags

* Un dambovitean s-a folosit de datele unei firme si a cumparat cu acte false peste 3 tone de macrou congelat, in valoare de 27.000 lei * Omul a fost saltat de oamenii legii, dupa ce au fost efectuate cercetari indelungate *

In ziua de 22 noiembrie 2012, reprezentantii unei societati comerciale din Braila au reclamat la Politie faptul ca au fost indusi in eroare de persoane necunoscute care, folosind datele unei societati comerciale din Moinesti, judetul Bacau, au cumparat cu un bilet la ordin falsificat, cantitatea de 3.040 kg de macrou congelat, in valoare de aproximativ 27.000 de lei.

Politistii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor au efectuat cercetari pentru savarsirea infractiunilor de inselaciune si fals in inscrisuri sub semnatura privata. In ziua de 5 februarie, in urma probatoriului administrat, au stabilit ca autorul este un dambovitean, in varsta de 28 ani, din satul Lazuri.

“Ieri, ofiteri din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, sprijiniti de angajatii Serviciului de Actiuni Speciale, in baza autorizatiei de perchezitie, au efectuat o perchezitie la domiciliul acestuia, fiind gasite si ridicate bunuri si inscrisuri, care au condus la strangerea de noi probe. Invinuitul a fost retinut pe baza de ordonanta, pentru 24 de ore, si a fost prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Braila si instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva. Judecatoria Braila a admis propunerea Parchetului si a emis mandat de arestare preventiva, pentru 29 de zile, damboviteanul fiind incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva, din cadrul Ispectoratului de Politie Judetean Braila”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Braila, inspector principal de politie Jenel Sogor.

Comentarii

comentariu

About the Author

-