Published On: sâm, Feb 9th, 2013

Dragomir: “E normal ca resedinta sa fie stabilita la Braila”

Share This
Tags

Deputatul PSD Marian Dragomir considera ca este firesc din mai multe puncte de vedere, ca Braila sa fie capitala Regiunii Sud-Est. In primul rand geografic vorbind, orasul nostru se afla plasat in mijlocul regiunii, avand si singura Agentie de Dezvoltarea Regionala.

“Consider ca este normal ca resedinta sa fie stabilita la Braila datorita mai multor factori printre care putem enumera: experienta datorata faptului ca si pana acum sediul a fost la Braila, situarea municipiului Braila in mijlocul regiunii (18 km. fata de Galati, 100 km. fata de Tulcea, 100 km. fata de Foscani, 100 km. fata de Buzau), echilibrarea principalilor poli financiari din regiune, numarul mare al populatiei ce locuieste in Braila si Galati. Exista unele nemultumiri fata ale unui municipiu din regiune fata de faptul a pierdul sediul regiunii dar eu cred ca alegerea resedintei nu trebuie sa se faca prin prisma veniturilor financiare sau a ambitiilor ci pe principii care tin cont de stabilitate, experienta, pozitie geografica si echilibru financiar”, a declarat deputatul PSD.

Marian Dragomir considera ca Braila ofera la momentul actual atat stabilitate, experienta cat si echilibrul financiar de care trebuie sa se bucure o capitala de regiune.

Comentarii

comentariu

About the Author

-