Published On: mie, Feb 13th, 2013

Doi tineri indragostiti, agresati si amenintati in Chercea

Share This
Tags

* Trei tineri braileni sunt cercetati de politisti pentru comiterea infractiunii de lovire si ultraj contra bunelor moravuri * Acestia au fost intrat pe mana organelor legii dupa ce au agresat si amenintat doi indragostiti *

Luni seara, 11 februarie, la orele 21.25, la sediul Politiei Municipiului s-au prezentat doi tineri indragostiti, ambii din Braila, cu vasta de 16 ani. Acestia au sesizat ca, In jurul orelor 20.00, In timp ce se deplasau cu autobuzul pe strada Comuna din Paris, In apropiere de strada Deva, au fost agresati si amenintati cu acte de violenta de catre Gabriel A. (19 ani), fostul prieten al fetei, Gheorghe I. (17 ani) si Petrus M. (18 ani), toti din municipiu.

“Din cercetarile desfasurate pâna In prezent a rezultat ca cei trei i-au adresat injurii tanarului agresat si l-au lovit cu pumnii si picioarele In zona fetei si a toracelui. In aplanarea conflictului a intervenit prietena lui si un barbat care se afla In autobuz, acestia fiind agresati cu un spray lacrimogen si un baston telescopic. Politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale au desfasurat activitati In aceasta cauza si, In dimineata zilei de 12 februarie, au descins la domiciliile agresorilor. Cu aceasta ocazie, batausii au fost condusi la sediul Politiei Municipiului pentru cercetari, ei recunoscându-si faptele comise. In urma perchezitiilor efectuate, politistii au ridicat In vederea continuarii cercetarilor bastonul si spray-ul folosite de autori”, a mentionat inspector principal de politie Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila.

Cele doua victime au fost examinate din punct de vedere medico-legal, stabilindu-se ca au suferit leziuni care necesita pentru vindecare un numar de 1-2 zile de Ingrijiri medicale. Fata de cei trei agresori a fost Intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunilor de lovire sau alte violente si ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, Parchetul de pe lânga Judecatoria Braila dispunând cercetarea lor In stare de libertate.

In continuare, politistii desfasoara cercetari pentru identificarea si audierea celei de-a treia victime si a martorilor oculari si, In functie de rezultatul acestora, dosarul va fi Inaintat Parchetului, cu propunere corespunzatoare.

Comentarii

comentariu

About the Author

-