Published On: Soare, Feb 10th, 2013

DJ-ul de la Sunrise urineza pe locul de munca

Share This
Tags

* Are o scuza: toaletele sunt de nefolosit! * Locul este invadat de brailenii care doresc sa respire fum, sa-si lase hainele nepazite sau sa fie tratati prost de personal *

Eduard Catalin Tinca, angajat al RDS in relatia “business client”, probabil nemultumit de salariul pe care miliardarul Zoltan Tesari il da angajatilor, presteaza la sfarsitul saptamanii la bomba lui Metin si compania, denumita altfel pretentios “club” ca DJ! Cu siguranta ca nici aici multumirile-i nu ii sunt satifacute (poarta acelasi tricou si acasa si la club), pentru ca altfel nu intelegem de ce urineaza pe locul de munca, la doi pasi de fererestrele “clubului”. Intr-un fel, este de inteles gestul lui Tinca, pentru ca toaletele sunt infecte, la fel ca si aerul din interior la doar cateva zeci de minute dupa deschidere.

In imagine, il vedeti surprins de paparazzi Infobraila, care si-au testat aparatura suprinzandu-l de la o distanta de peste 200 de metri! Din fericire, cei de la Departamentul “Foto” nu au fost nevoiti sa blureze ceva, dimensiunile ajutandu-i in acest sens.

Vom reveni cu amanunte spumoase de la fata locului!

Comentarii

comentariu

About the Author

-