Published On: mar, Feb 19th, 2013

Dezvaluiri in exclusivitate in cazul Copanikai

Share This
Tags

* Astazi a fost cel de-al doilea proces al elevei batause * Instanta a rugat persoanele prezente sa paraseasca sala de judecata deoarece partile sunt minori * Cu toate acestea reporterii Infobraila au obtinut  informatii socante din acest caz * Se pare ca Angelica Steluta Dima are antecedente disciplinare *

Astazi, 19 februarie, la procesul intentat fostei eleve a Colegiului National “Ion Ghica”, cunoscuta drept “Copanika”, cele doua parti implicate au venit insotite de mame.

Presedintele Instantei de Judecata a rugat auditoriul sa paraseasca sala de judecata pe motivul ca partile din dosar sunt minore.

Surse apropiate familiei au precizat ca inculpata Angelica Steluta Dima provine dintr-un mediu familial dezmembrat care are probleme financiare si faptul ca mama Valentina Tudorica, precum si bunica Suzana Tudorica o considera pe tanara, principala victima. Acestea considera ca Angelica a fost exmatriculata pe nedrept si blamata in comunitate.

Conform caracterizarii facuta de conducerea liceului unde tanara batausa a fost eleva, aceasta s-a evidentiat ca fiind o eleva cu rezultate mediocre la invatatura, finalizand clasa a IX-a cu media generala 6,81 iar clasa a X-a cu media 6,97.

In ceea ce priveste comportamentul Copanikai, s-a dezvaluit faptul ca in primul an de studiu a fost implicata intr-un incident asemanator. Aceasta a manifestat si atunci lipsa de respect fata de o colega din scoala, agresand-o si provocand o bataie cu alte eleve in luna decembrie 2010.

Inculpata dosarului care se afla pe rol la Tribunalul Braila, este acuzata de lovire sau alte violente si amenintare conform art.180 al. 1 CP si art. 193 CP cu aplicarea art.33 a CP sI art.99 al.3 CP. Ea risca o pedeapsa de trei luni cu inchisoare sau amenda in jur de 1.500 lei, conform unor surse judiciare.

Tanara si-a asumat doar partial vina acuzatiilor care i se aduc, in sensul ca nu a recunoscut si savarsirea infractiunii de amenintare, afirmand ca initial a dorit doar sa stea de vorba cu victima. Pe parcursul desfasurarii faptelor, Angelica s-a infuriat pe comportamentul victimei, Iulia Lupu, care se purta fals fata de ea, in spate vorbind-o de rau.

Victima a cerut daune morale in valoare de 70.000 lei suma care va fi stabilita ulterior de Instanta de Judecata.

Angelica Dima s-a destainuit anturajului in ceea ce priveste planurile sale de viitor, acestea fiind de a-si continua studiile. Este greu de crezut avand in vedere comportamentul violent in relatiile cu persoanele apropiate de varsta, in anumite contexte.

Comentarii

comentariu

About the Author

-