Published On: Soare, Feb 24th, 2013

Deputatul Viorel Marian Dragomir sprijina sahul brailean

Share This
Tags

* Astazi a avut loc festivitatea de premiere pentru castigatorii concursului de sah “Pionul fermecat” *

Festivitatea de premiere a concursului de sah “Pionul fermecat” a avut loc astazi, la ora 12.30, la sediul Organizatiei de Tineret a Partidului Social Democrat Braila.

In cadrul acestei activitati au fost premiati 35 de copii cu varste cuprinse intre 5 si 16 ani, actuali campioni judeteni pe categorii de varsta. Premiile au fost acordate de catre deputatul PSD Viorel Marian Dragomir si au constat in diplome, cupe, medalii si dulciuri.

Castigatorii au fost premiati pe cinci sectiuni, iar primele locuri au fost ocupate dupa cum urmeaza: debutanti (Cojocaru Vladut- locul I, Costescu Mihnea- locul II, Hrusos Crina- locul III, Grigore Iustin- locul IV ), baieti in varsta de 8 ani (Calistru Robert- locul I, Asiminei Mihai- locul II, Draghici Laurian- locul III), fete in varsta de 8 ani (Ralea Maria- locul I, Cliza Maria- locul II, Anton Roberta- locul III), juniori mari (Mocanu Victor- locul I, Ichim Ioana- locul II, Negru Alecsandru- locul III), grupa de mijloc intre 8 si 12 ani (Tudose Matei- locul I, Ganea Florin- locul II, Kifor Razvan- locul III).

La finalul festivitatii deputatul Viorel Marian Dragomir a primit titlul de Membru de Onoare din partea CS Orizont Braila. Acesta ne-a declarat: “Imi place foarte mult sahul, dar nu ma ridic la nivelul acestor campioni, acesta este si unul dintre motivele pentru care sponsorizez acest concurs. In copilarie, in vacantele de vara ieseam cu prietenii si jucam sah pe scarile blocului. As vrea sa ii felicit pe copii pentru ca au astfel de pasiuni. Vreau sa ii felicit si pe parinti, dar si pe profesorul lor de sah, Ionel Balcan pentru ca i-au incurajat si i-au sprijinit sa mearga in aceasta directie. Sper ca peste cativa ani sa avem castigatori braileni si la nivel national”, a spus Viorel Marian Dragomir, deputat PSD si sponsor al acestui concurs.

Ionel Balcan, maestru in sah si vicepresedinte al CS Oizont 64 Braila, spera ca aceasta competitie sa fie organizata in curand si la nivel national asa cum este concursul “Calutul de fildes”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-