Published On: joi, Feb 7th, 2013

Deputatul Cristian Rizea condamna atitudinea oficialului ungar Nemeth Zsolt

Share This
Tags

* “Cred ca se impune convocarea unei sedinte extraordinare a Comisiilor reunite de Politica Externa din Camera Deputatilor si Senat, in vederea exprimarii unui punct de vedere oficial, privind declaratiile lui Nemeth Zsolt!”, a precizat deputatul PSD *

Cristian Rizea, deputatul Colegiului 5 Braila si membru al Comisiei pentru Politica Externa din Camera Deputatilor, a salutat reactia prompta si adecvata a premierului Victor Ponta, a ministrului de externe Titus Corlatean si a secretarului de stat in MAE, Bogdan Aurescu, privind declaratiile secretarului de stat din Ministerul Afacerilor Externe al Ungariei, Nemeth Zsolt. Rizea condamna atitudinea oficialului ungar si considera de-a dreptul inacceptabil lansarea unor astfel de declaratii intr-o manifestare publica.

“Declaratiile lui Nemeth Zsolt sunt inacceptabile! Este un subiect sensibil, iar afirmarea publica a unor astfel de declaratii, duce la afectarea relatiilor bilaterale dintre cele doua state, membre ale Uniunii Europene. Cred ca se impune convocarea unei sedinte extraordinare a Comisiilor reunite de Politica Externa din Camera Deputatilor si Senat, in vederea exprimarii unui punct de vedere oficial!”, a declarat pentru Infobraila, deputatul Cristian Rizea.

Comentarii

comentariu

About the Author

-