Published On: vin, Feb 15th, 2013

De Valentine’s Day, Seful politiei si-a aratat dragostea in public

Share This
Tags

* Inspectorul sef Mircea Vizitiu de la IJP a sarbatorit alaturi de logodnica *

Mircea Relu Vizitiu, seful Inspectoratului Judetean de Politie Braila este un barbat cuceritor, el mai fiind fotografiat de paparazzii nostri si cu alte ocazii. Daca atunci doar dadea o raita printr-un mall insotit de o frumoasa blonda, aseara a petrecut cu ocazia “Zilei Indragostitilor” intr-un club.

Insotit de logodnica, seful IJP a demonstrat ca sarbatoarea iubirii trebuie imbratisata si petrecuta asa cum se cuvine, langa persoana iubita, mai ales ca este liber ca pasarea cerului sa-si gaseasca jumatatea, el fiind proaspat divortat.

Relaxat si elegant, cu o tinuta sportiva demna de un fost jucator de fotbal, Mircea Vizitiu a avut o atitudine serioasa si discreta, asa cum ne-am fi asteptat datorita functei pe care o detine.

Contactat de reporterii nostri, Vizitiu s-a aratat in continuare discret, si ne-a spus ca putem scrie mult mai multe despre activitatea Politiei. Cum noi suntem sinceri interesati si de activitatea profesionala politistului numarul unu din Braila, asteptam ca Biroul de Presa sa trimita comunicate consistente si nu amaratele de informatii de doua randuri, asa cum procedeaza acum!

Comentarii

comentariu

About the Author

-