Published On: mie, Feb 6th, 2013

Cu “boxul” intr-o scara de bloc

Share This
Tags

Marti, 5 februarie, in jurul orelor 18.30, un echipaj de jandarmerie a depistat, intr-o scara de bloc din cartierul Viziru 1, o persoana care avea asupra sa o arma alba, tip box.

Cel in cauza, Cristian I., din Braila se afla impreuna cu alti 10 tineri, care se manifestau zgomotos, deranjand locatarii blocului, fiind postati chiar la intrarea in scara. Ca urmare a controlului corporal preventiv al acestora, jandarmii au gasit, in buzunarul gecii baiatului, boxul metalic confectionat special pentru lovire.

“In cauza au fost intocmite actele de constatare sub aspectul savarsirii infractiunii de port ilegal de arma alba, care vor fi inaintate Parchetului de pe langa Judecatoria Braila. In aceeasi seara, membrii echipajului de jandarmerie au depistat, ca urmare a unei sesizari telefonice, patru persoane care consumau bauturi alcoolice intr-o alta scara de bloc. Acestora li s-au aplicat amenzi de cate 100 lei, in conformitate cu Legea nr. 61/1991”, a precizat plutonier Sorin Neftode, purtator de cuvant al IJJ Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-