Published On: vin, Feb 22nd, 2013

Conventia Nationala va avea loc pe 23 martie

Share This
Tags

* Udrea si Blaga s-au batut pe numarul de delegati

Initial, deputatul PDL Elena Udrea dorea un numar de 10 mii de delegati care sa participe la Conventia Nationala, insa propunerea ei a fost respinsa.

“Daca argumentul este cel logistic, si anume ca este foarte greu sa gasim sala in care sa incapa 10.000 de votanti, atunci consider ca este de acceptat. Mai rau imi pare de faptul ca nu s-a acceptat principiul ca la aceasta Conventie, in afara de delegatii de drept, sa vina intre delegati alesi, cei care au fost alesi de delegati la nivel local, deci faptul ca s-a respins propunerea ca la aceasta conventie cei care voteaza, dincolo de delegatii de drept, sa fie alesi locali. Mi se pare un lucru regretabil in primul rand pentru oamenii care cu siguranta au muncit in campanie, au castigat voturi si si-ar fi dorit sa vina si sa-si aleaga presedintele si sa decida drumul pe care PDL merge mai departe”, a declarat Elena Udrea.

Pe de alta parte Vasile Blaga considera ca 5000 de delegati sunt mai mult decat suficienti: “Sa fim logici, ganditi-va ce inseamna alegeri in doua tururi cu 10.000 de delegati. Conventiile se organizau de obicei cu 1.000 de delegati, am sarit deja la 5.000”.

Vasile Blaga a marturisit ca i se pare interesanta ideea lui Cristian Preda de triumvirat la conducere pana in 2014, cu toate ca a declarat ca nu a inteles-o, motiv pentru care l-a invitat pe europarlamentar sa prezinte aceasta formula din nou colegilor de partid.

Comentarii

comentariu

About the Author

-