Published On: mar, Feb 26th, 2013

Congresul PNL, intalnire de rang inalt

Share This
Tags

Filiala PNL Braila a participat, la sfarsitul saptamanii trecute, la Congresul National al PNL. Formatiunea politica a fost reprezentata de un numar de 60 de persoane, dintre care 29 de delegati cu drept de vot.

Pe langa realegerea lui Crin Antonescu, ca presedinte al PNL, Congresul a reconfirmat cele trei mari proiecte ale Partidului National Liberal pentru perioada urmatoare. Acestea fac referire la guvernare, consolidarea ca partid de dreapta si victoria presedintelui Crin Antonescu, la alegerile prezidentiale de anul viitor.

Alexandru Danaila, viceprimarul municipiului si presedintele Organizatiei Municipale PNL Braila, a declarat, cu acest prilej, ca PNL este un partid care a generat permanent idei, programe, solutii, pentru marile teme ale Romaniei.

„Congresul a demonstrat ca in PNL exista la momentul actual o diversitate de opinii si pareri, dar nu exista tabere sau vreun pericol de sciziune. Congresul PNL a validat modelul liberal de dezvoltare 2013-2020, bazat pe stimularea sectorului privat si crearea de locuri de munca. In viziunea PNL, acest lucru inseamna dezvoltarea unui sector privat puternic, autonom fata de puterile politice, care sa genereze prosperitate in societatea romaneasca si sa dinamizeze inclusiv reformele din sfera sectorului public”, a precizat Alexandru Danaila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-